5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişir.

Bu sebeple çatı içinde herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Elan detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, şık fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Gerek bayilerimiz gerekse elden global satış olarak kötüda yan alan illere ihtimam vermekteyiz.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu kırmızda;

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Bu kapılar baz olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır çıkmak üzere dü gruba ayrılır.

Özellikle santimantal ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini munis görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler bakış önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle Yangın Kapısı essah bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Ankara Yangın Bapsı koymak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile ilgili merak ettikleri bütün konular üzerine marifet sahibi olabilirler.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kuvvetli iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince hassas davranıyoruz.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page